• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Abelia Meesterbinders IJmuiden

Wie is Abelia.nl?

Abelia Meesterbinders is duurzaam MVO bloemist in de IJmond. Al meer dan 60 jaar leveren wij aan particuliere en zakelijke klanten.

 

Duurzaam

Als duurzaam ondernemer werken wij met bloemen en planten afkomstig van kwekers, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, hygiëne en veiligheid. Voert uw bedrijf ook een duurzame en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering? Dan sluit onze filosofie en werkwijze daar zeker op aan.

Bedrijfsabonnementen

Wij bieden diverse abonnementen aan voor het leveren van bloemen en planten, geheel op maat en naar uw persoonlijke wensen.

Meer dan bloemen

Daarnaast zijn wij al jaren dealer van de merken voor aardewerk, Des Pots, Kare Desgn, EDG Zijdenbloemen van Silk-Ka,  Tevens vindt u bij abelia de huisparfum van EDG gemaakt van natuurlijke materialen. 

Overzichtelijk online bestelsysteem

Zakelijke klanten bieden wij nu een nieuw innovatief ordersysteem aan door samenwerking met FLORANL. Gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op uw interne administratieve kosten.

Harald Heijmerikx
Abelia Meesterbinder

Duurzaam ondernemen heeft immers de toekomst

Waarom Abelia.nl?

  • Duurzaam
  • Landelijke bezorgdienst.
  • Wij kopen de bloemen dagelijks vers in bij de grootste veiling van de wereld te Aalsmeer.
  • Voor zakelijke klanten een uniek online order en administratiesysteem en ontvangen de factuur digitaal en op maat voor de financiële afdeling. Dit is kostenbesparend.
  • Mogelijkheid om uw eigen logo van uw bedrijf of instelling toe te voegen aan het kaartje. Hierdoor wordt uw bloemengroet duidelijk en aansprekend.
  • Via Abelia.nl kun je door heel Nederland bloemen en cadeau ’s laten bezorgen!

Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen). Met  Abelia.nl kun je 24 uur per dag bloemen met jouw boodschap overbrengen naar iemand waar ook in Nederland.