• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betalen bij Abelia.nl / Bloemenbestellen24.nl

MultiSafepay Connect ondersteunt u tijdens de betaalfase. Bij het afrekenen wordt u doorgestuurd naar de gewenste betaalmethode. Zo betaald u online in een voor u vertrouwde betaalomgeving In een betaalomgeving. Hierna volgt u enkel nog de stappen van de gekozen betaalmethode. En het online betalen is voltooid. Na de online betaling keert u terug naar de webshop.

MultiSafepay Connect vergroot het betaalgemak van. Abelia.nl geeft u de keuze om te betalen met uw favoriete online betaalmethoden. iDEAL, Bankoverboeking, Betaal na Ontvangst, INCASSO,  Maestro, Visa, MasterCard, het Belgische Mister Cash, het Duitse Giropay en SofortBanking.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen, Rivièra Maison, Mille Fiori, Kerstpakketten en overige cadeauartikelen bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
Je plaatst een bestelling op Abelia.nl /Bloemenbestellen24.nl. Bij het afrekenen van je bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer jouw bank iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. . Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Jouw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en jij autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven.